Хорошее настроение утром обеспечено: рецепт любимого «ленивого» завтрака от Александры Кучеренко

Супруга украинского путешественника Дмитрия Комарова поделилась рецептом своего любимого «ленивого» завтрака. Как рассказала Александра, это очень легкий в приготовлении десерт, но очень полезный и вкусный. Саша поделилась подробностями, как приготовить вкусный и простой десерт с семенами чиа, гранолой, ягодами и фруктами. Берем на заметку простой утренний десерт, который точно понравится всей семье.

Рецепт любимого «ленивого» завтрака от Александры Кучеренко
Саша Кучеренко
Фото: myglamwish.com

Как сообщает Plitkar со ссылкой на Instagram знаменитости, Саша поделилась рецептом любимого в ее семье завтрака на скорую руку. «Долго возиться с ним не нужно, нужно только вечером не забыть оставить в холодильнике чиа, замоченные в молоке. А утром добавить туда любые фрукты или ягоды, которых сейчас много, и супер-десерт готов!», – написала Александра.

Саша использовала:

Семена чиа, замоченные в стакане кокосового молока – 3 ст. ложки

Пюре из персика, клубники и меда – все перебить в блендере

Гранола

Пюре из ежевики – также перебить в блендере

Все ингредиенты выложить в стакан слоями и украсить фруктами.

«После того, как зерна чиа простояли ночь в холодильнике, утром добавляем все, чего только душа желает и позволяет фантазия – гранолу, овсянку, джем или пюре с сезонных фруктов и ягод!», – советует Александра.

View this post on Instagram

А ви вже поснідали?😊 Як і обіцяла – ділюся з вами рецептом мого улюбленого «лінивого» сніданку)) Адже довго возитися з ним не потрібно, треба лише звечора не забути залишити в холодильнику зерна чіа, розмішані в молоці. А вранці додати туди будь-які фрукти чи ягоди, яких зараз так багато, і супер-десерт готовий! Виходить корисно, смачно і красиво настільки, що гарний настрій зранку з’являється сам собою і залишається на весь день) Мій варіант приготування такого ранкового десерту – далі ➡️ гортайте! ⠀ Пару лайфхаків) Я додаю чіа в пропорції 3 столові ложки на склянку молока. Мені більше подобається готувати саме на кокосовому! Можна і на йогурті. Але чіа краще поєднуються з рослинними компонентами. Після того, як поставили у холодильник, варто ще один раз все перемішати, щоб зерна точно не склеїлися між собою. А вранці дістати і додати все, чого тільки душа бажає і дозволяє фантазія – гранолу, вівсянку, джем чи пюре з сезонних фруктів та ягід! Спробуєте завтра приготувати на сніданок?) Діліться і ви зі мною своїми кулінарними експериментами❤️

A post shared by Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko) on

Приятного аппетита!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 12 =