Для детей и взрослых: рецепт сырников с соусом от Лилии Ребрик

Украинская телеведущая – мама двух очаровательных дочек, а также примерная жена. На своей странице в социальной сети Инстаграм Лилия решила поделиться фирменным рецептом чудесного летнего завтрака – сырниками с соусом. Этот полезный десерт придется по вкусу как взрослым, так и детям. Сырники – это вкусно, полезно и легко в приготовлении. Записываем рецепт, и идем радовать своих домочадцев. Plitkar делится рецептом от известной телеведущей Лилии Ребрик.

Рецепт сырников от Лилии Ребрик
Сырники от Лилии Ребрик
Фото: Instagram

Что понадобится?

Творог 20% жирности

Ложка сахара

Одно яйцо

Как готовить?

Для начала нужно приготовить обыкновенные сырники. Все ингредиенты следует перебить в блендере, добавить две ложки муки. Оформляем получившуюся массу в шарики, обваливаем в муке, жарим на сковороде с минимальным добавлением масла.  

Как приготовить соус?

После того, как сырники готовы, делаем изысканный соус. В нем они будут тушиться. Выкладываем готовые сырники на сковороду, ставим на маленький огонь, посыпаем крошкой белого шоколада (половина плитки). После того, как шоколадная масса растопилась, заливаем сырники кокосовым молоком, увеличиваем огонь до кипения. Добавляем фрукты по вкусу. Идеальный летний завтрак готов!

View this post on Instagram

Доброго суботнього ранку!!! Смачного настрою разом із сирничками на будь-який смак😋. І для діточок, і для дорослих-гурманів))). Спочатку робимо звичайні сирники: Сир 20%жирності Ложка цукру Яйце Все це перебиваємо на блендері. Потім додаємо дві ложки борошна. Швиденько ліпимо кульки і потім їх треба ще обваляти в борошні. Все. Готово. Смажимо на пательні. ⠀ Коли всі сирники зроблені- переходимо до приготування надзвичайно смачного вишуканого соусу, в якому вони будуть тушкуватися. Це нереально смачно. Готові сирники викласти на теплу пательню на маленький вогонь, зверху посипати шматочки білого шоколаду за смаком (десь пів шоколадки🙈), коли він розтопився- заливаємо кокосовим молоком (його можна купити в супермаркеті). Збільшуємо вогонь, щоб воно почало кипіти. Потім кидаємо фрукти (які завгодно, за улюбленим смаком- у мене це зараз полуниця). І наші тушковані сирники готові‼️. Це нереально смачно ⠀ У мене є подруги, які завжди вигадують щось новеньке, і я ними надихаюся! Неможливо собі відмовити у задоволенні. @katya_bosetskaya, дякую за рецептик💗 ⠀ Ну а щоб процес був максимально цікавим- долучайте своїх діточок до готовки. Сьогодні моі дівчата замовили зайчика. Тож з сирної маси, яку я свідомо залишаю і для них- ліпимо вушка, лапки. І смажимо як звичайні сирнички на пательні. Потім на тарілці для них окремо викладаємо зайчика із звичайних сирників. Цей процес їх дуже захоплює. (Дивіться фото 2, а за ним відео процесу))). ⠀ Ось так (одночасно двома стравами)- робимо звичайний суботній ранок- трішечки незвичайним: і для дорослих, і для наших дітей))). #рецептивідліліребрик ❤️

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on

Приятного аппетита.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 12 =