Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко дав відверте інтерв’ю блогерці Аліні Доротюк, у якому розкрив деталі про свої доходи та підхід до фінансів. Відео з розмовою опубліковано на YouTube-каналі Аліни Доротюк.
Як повідомляє Рlitkar з посиланням на «novyny.live», у розмові Доротюк нагадала, що у 2023 році Євген зазначав чистий річний прибуток у розмірі 24 млн грн. Однак блогерка поцікавилася, якою є сума за 2024 рік. Клопотенко зізнався, що нині не використовує термін «прибуток», адже значну частину заробленого він спрямовує на донати, інвестиції у власні проєкти та розвиток.
«300-350 мільйонів гривень – це дохід. Гроші прийшли, гроші пішли. Прибуток я більше не рахую»,
– заявив Євген.
Клопотенко також пояснив, що його фінансова модель змінилася. Якщо йому потрібні кошти, він звертається до своїх компаній, які перераховують необхідну суму. Шеф-кухар розповів, що його основні напрямки заробітку – це: онлайн-магазин, ресторан, діяльність у соціальних мережах. Клопотенко підкреслив, що для нього важливо, щоб усі бізнеси підтримували соціальні ініціативи, зокрема допомогу українській армії. Тому він більше зосереджується на обігу коштів, а не на підрахунку чистого прибутку.
«Мені важливо, щоб бізнес приносив не лише гроші, а й підтримував важливі для суспільства проєкти»,
– зазначив Євген.
Цей підхід демонструє, як сучасний бізнес може поєднувати успіх із соціальною відповідальністю.
Нагадаємо, ми раніше повідомляли Євген Клопотенко відверто розповів про свої стосунки з чоловіками.