Професійні фритюрниці — професійне обладнання для ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування

Швидке та смачне приготування різних страв є запорукою успіху будь-якого ресторану, кафе чи їдальні. І фритюрниці професійні відіграють в цьому процесі дуже велику роль.

Саме вони забезпечують високу швидкість та якість у приготуванні різноманітних страв швидкого приготування.

Типи професійних фритюрниць

Таке обладнання різноманітне та класифікується по методу підключення на:

  1. Електричне. Найбільш поширене для комерційного використання обладнання. Завдяки своїй простоті та високій ефективності приготування страв користується найбільшим попитом. Працює від електромережі, яка забезпечує дуже швидкий розігрів та стабільну температуру у всій ємності. Електричні фритюрниці можуть мати одну або дві окремі ємності, що дозволяє готувати різні страви без змішування ароматів та смаків.
  2. Газове. Працює на природному газі і часто використовується там, де дуже великий обсяг виробництва, тобто де потрібно приготувати багато страв за короткий час. Прогрівається швидше та може забезпечити більшу потужність. Невеликим мінусом є потреба підключення до газової системи. Є варіанти, які поєднують в собі електричний та газовий розігрів.

Яку модель вибрати — вирішує власник закладу, виходячи зі своїх потреб та можливостей.

Переваги фритюрниць

Таке теплове обладнання має безліч переваг. Це:

  1. Рівномірне швидке та якісне приготування різних страв.
  2. Забезпечення точного контролю температури олії, що дозволяє досягти оптимального зовнішнього вигляду та смаку страв.
  3. Економія олії. Системи фільтрації і циркуляції допомагають в рази знизити витрати на олію та покращити смак вже готових страв.
  4. Легкість у догляді. Фритюрниця професійна має змінні частини, що значно полегшує її очищення.

І це тільки невеликий перелік переваг, які мають фритюрниці.

Як вибрати фритюрниці професійні?

При підборі такого обладнання необхідно врахувати такі критерії, як:

  1. Продуктивність праці. Для великих закладів знадобляться фритюрниці з більшою ємністю та потужністю.
  2. Тип джерела. Потрібно буде визначитися, який краще тип підключення — електричний чи газовий.
  3. Функції. Різні функції, такі як система фільтрації та контролю температури, допоможуть приготувати якісніші страви.
  4. Матеріали та якість моделей. Зазвичай фритюрниці виготовляються зі стійких матеріалів, які не піддаються впливу корозії, таких як нержавіюча сталь.

Бажаєте готувати хрусткі страви, такі як картопля фрі та пончики? Розглянувши різні типи та моделі, можливо підібрати для себе найкращий варіант, який забезпечує безперебійну роботу вашого закладу. Професійна фритюрниця може стати першим кроком у відкритті власного невеликого бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − seven =